Werken of juist niet tijdens de zakenreis

Je herkent ze meteen op Schiphol of andere luchthaven. Die mannen en vrouwen die keurig gekleed maar met intens vermoeide blik en redelijk gestrest door de douane snellen, bij de gate staan te trappelen en die echt serieus in de problemen komen als het vliegtuig vertraging heeft.

Deze mensen reizen voor hun werk van land naar land, van vergadering naar vergadering, van zakendoen naar zakendoen. Dat doen ze niet voor hun plezier.

Vliegtuig huren voor een business trip

Juist deze mensen zouden eens moeten overwegen of een vliegtuig huren voor een business trip geen beter idee zou zijn. De kosten wegen in ieder geval tegen de baten op. Ten eerste bespaart een ‘eigen’ vliegtuig heel, heel veel tijd. En tijd is nog meer dan vroeger geld. Geen eindeloze wachtrijen meer, geen oponthoud, geen vertraagde of zelfs gecancelde vluchten. En wie een beetje volgt wat er allemaal gaande is op luchthavens, zeker in de vakantietijd, weet dat dit soort zaken aan de orde van de dag zijn.

Uitgerust aan de slag

Een ander voordeel van een vliegtuig huren voor een business trip is dat men helemaal uitgerust kan beginnen aan de vergadering, meeting of andere zakelijke bezigheden op de plaats van bestemming. Uitgerust zijn is beter en sneller presteren! En na gedane zaken hoeft men niet weer eindeloos te wachten op een door- of retourvlucht. Tijd en frustratie worden weer bespaard. Bovendien kan met in een eigen vliegtuig, in alle rust werken of de volgende afspraak voorbereiden.

Snel schakelen

Zaken zijn zaken en dan dient er vaak snel geschakeld te worden. Letterlijk zelfs. Het kan zo maar zijn dat de businessmeeting behoorlijk uitloopt en dat het eigenlijk verstandig zou zijn al dan niet informeel nog wat na te bespreken. Maar dat kan vaak niet, men moet ruim voor de geplande vlucht aanwezig zijn op de luchthaven. Een vliegtuig huren voor een business trip maakt dat men uiterst flexibel kan zijn. En ook dat is heel belangrijk.

Thuiskomen

Zakenmensen hebben ook een privƩleven. En juist mensen die heel veel reizen voor hun werk komen bijna niet toe aan dat zo belangrijke leven. Want op vrijdagavond thuiskomen, van het weekend genieten en maandagochtend weer op pad, dat werkt meestal niet met de reguliere lijnvluchten. In het gunstige geval is men pas zaterdagmorgen geland en moet men weer zondagavond op naar de volgende bestemming voor een zaken afspraak. Zakenmensen zijn zakelijk. Zakenmensen weten dat een vliegtuig huren voor een business trip noodzakelijke luxe is. Goede zaken en fijne reis!

Bron: www.firstclassaviation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *