Een praktische en stijlvolle bank van Spinwood

Om je heen zie je tegenwoordig steeds meer meubelen en attributen die ‘smart’ zijn. Denk gerust aan de lampen die Philips nu op de markt heeft gebracht onder de naam ‘Philips Hue Smartlights’. Daarnaast is er al jaren een tendens zichtbaar van smart-technologie: van smartwatches tot aan apparaten zoals de Google Hub die je antwoord kunnen geven op al je vragen. Deze ontwikkeling richt zich voornamelijk op technologie, maar ook veel praktische producten worden steeds functioneler, efficiënter en zodoende ‘smarter’. 

Een dergelijk product waar ik onlangs mee in aanraking kwam, was de Spinwood tuinbank. Dit is een inklapbare en opvouwbare picknicktafel. Kortom, een multifunctionele bank in een supermodern en duurzaam jasje. Duurzaam? Hoe dan? De bank is vervaardigd uit hardhout en hard gecoat staal. Een combinatie die ervoor zorgt dat deze bank jaren meekan. Een heuse eye-catcher waarbij gevoel voor het praktische en stijlvolle een synergie hebben gevormd in een uniek Spinwood jasje. In dezelfde lijn is Spinwood ook actief bij de productie van inklapbare kasten. Het voordeel is dat ieder huishouden met deze producten ruimte en geld kan besparen.

Doordat je niet meer een losse bank en picknicktafel hoeft te kopen, kan de investering in de spinwood tuinbank een slimme investering zijn. Ondanks het feit dat het product pas een tijdje op de markt is, werd het al gefeatured in tal van tijdschriften (NRC, FD, etc.) en werd het uitgelicht op online magazines zoals die van VTWonen. Kortom, een innovatief product dat in weinig huishoudens zou misstaan. 

Het idee kwam van twee Amsterdamse broers Gijs en Bram die samen met topontwerper Ilias Ernst het design uitgedacht hebben en deze hebben laten produceren. Benieuwd naar of dit product iets voor jou is? Dan kun je het beste even op de website van Spinwood kijken. Hier hebben ze ook diverse instructievideo’s op geplaatst om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden met dit product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *