Wat te doen in de vakanties

Je kijkt er al een tijdje naar uit: de vakantie! Je gaat wel op vakantie naar een warm land, maar er blijven ook dagen over dat je thuis niks zit te doen. Nu kan je een baantje gaan zoeken, maar leuke activiteiten met je familie en vrienden doen is natuurlijk veel leuker. Maar wat is er allemaal te doen?

Uitjes voor warme dagen

Met de hitte wil je natuurlijk niet binnen zitten. Ga lekker zonnen op het strand en maak een duik in de zee. Denk bijvoorbeeld aan het strand van Bloemendaal, dit is strand is met name bij jongeren zeer populair. Het strand van Zandvoort is in de zomer ook gezellig druk met vakantiegangers en er zitten genoeg strandpaviljoens, dus er zit altijd wel een leuk tentje bij. Je zou ook een huifkartocht over de Veluwe kunnen maken. Zo zijn er nog meer uitjes in Gelderland die je over de Veluwe kunt maken.

Uitjes bij slecht weer

Bij slecht weer is het lekker om binnen met het hele gezin een film te kijken, maar in Nederland kan het zomaar zijn dat het een aantal dagen achter elkaar geen lekker weer is en dan wil er toch wel even op uit. Denk bijvoorbeeld aan leuke uitjes in Gelderland, zoals het Subtropisch Zwembad Marveld of naar het Oorlogsmuseum in Arnhem.

Suppen aan de kust

Met mooi weer zou je kunnen gaan suppen aan de kust. Wijk aan Zee heeft hier de perfecte locatie voor. De Noordpier zorgt er namelijk voor dat de stroming verminderd en het water rustig blijft. Suppen lijkt op golfsurfen, maar in tegenstelling tot golfsurfen sta je op een sup board en beweeg je je voort met een peddel. Als je dit voor het eerst gaat doen is het beter om voor een dagcursus te gaan. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *