Welke rugzakken zijn wel tegen een buitje bestand?

Als je een dagje erop uit gaat en het regent heel even wil je wel natuurlijk hebben dat je spullen droog over komen. Ook al beweren sommige fabrikanten dat de rugzakken resistent zijn tegen water, het blijkt toch dat bepaalde tassen veel water doorlaten. In dit artikel vind je daarom 3 rugzakken die wel tegen een stootje kunnen.

Voor als je wilt rondreizen

De meeste rugzakken die goed tegen water kunnen zijn vaak gemaakt voor reizen. Zo is de Robens Helium Rugzak een lichte rugzak en is het geschikt voor dagtripjes. De rugzak is gemakkelijk op te vouwen.

Voor als je gaat sporten

De Easy Camp Companion is een geschikte rugzak voor als je gaat sporten. Deze rugzak werkt namelijk ventilerend. Ook is deze tas lekker licht!

Als je veel wilt opbergen

Een opbergtas hoeft niet duur te zijn. Op internet staan goede tassen voor minder dan 10 euro. Deze Easy Camp opbergtassen zijn bijvoorbeeld 20 liter groot. Hierdoor kan je je kleding makkelijk kwijt.

Een simpele, maar effectieve tip

Als je een waterdichte rugzak wilt kopen is het slim om het simpelweg te googelen. Tik bijvoorbeeld “waterdichte rugzak” in en je vindt legio opties aan deze type tassen. Ben je na je aankoop niet tevreden? Verdiep je daarom altijd in de voorwaarden voordat je een aankoop doet. Met name het stukje over de retournering is belangrijk. Bij veel bedrijven is het mogelijk om de tassen gratis te retourneren, maar controleer dit altijd voor de zekerheid.

Het regent zonnestralen

Kortom, verdiep je goed in het kopen van rugzakken en laat je niet verleiden door verkooppraat. Indien je online rugzakken wilt kopen is het verstandig om te filteren op de waterdichtheid. Heb je al een tas op het oog? Vergelijk dan ook op reviewwebsites. Zo weet je zeker dat je een waterbestendige aankoop koopt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *