Dagje Rotterdam met High Tea

dagje Rotterdam

Het wordt steeds lekkerder weer en je kunt weer shoppen met je vriend(inn)en. Wat dacht je van een dagje Rotterdam? Gezellig shoppen, leuke bezienswaardigheden bezoeken en de dag lekker afsluiten met een High Tea in Rotterdam. 

Bezienswaardigheden

Er zijn heel veel bezienswaardigheden in Rotterdam, zoals: de Erasmusbrug, de Markthal, de Kubuswoningen en het Centraal Station. Daarnaast zijn er ook hele leuke winkelstraten waar je kunt shoppen. Je kunt bijvoorbeeld naar de Lijnbaan of naar de Koopgoot gaan voor een geslaagd dagje Rotterdam.

Erasmusbrug

De Erasmusbrug is gebouwd in 1996 en is een van de bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam aan de Kop van Zuid. Een andere naam voor deze brug is ook wel ‘de Zwaan’, door de vorm en natuurlijk de witte kleur. De brug is een mooie plek om te bezichtigen. Je kunt er overheen lopen en leuke foto’s schieten voor Instagram.

De Markthal

Heerlijke gerechten proeven vanuit verschillende culturen, genieten van verschillende zoetigheden van de snoepwinkel of smullen van de zoete churros; de Markthal heeft van alles! De Markthal is ook een van de bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam. Je kunt buiten mooie foto’s maken en binnen genieten van de verschillende kleine restaurantjes. Ben jij fan van bubble tea? Dat kun je uiteraard ook vinden bij de Markthal. Wist jij trouwens dat je boven de Markthal kunt wonen? Hoe vet is dat!

Kubuswoningen

Vlakbij de Markthal bevinden zich de gele Kubuswoningen. Deze Kubuswoningen zijn bewoonbaar en je kunt deze ook van binnen bezichtigen. Een kaartje kost maar €2,-. Voor deze prijs heb jij een onvergetelijke ervaring in een Kubuswoning. 

Centraal Station Rotterdam

Ook het Centraal Station van Rotterdam is een van de bezienswaardigheden in de mooie stad. Elke dag komen er heel veel bezoekers op dit station. Het station is een erg bekend en mooi gebouw. Je kunt hier dus hele leuke foto’s voor Instagram maken!

Winkelstraten

Voor een geslaagde shopdag, kun je terecht bij de Lijnbaan en bij de Koopgoot. Bij deze winkelstraten kun je lekker shoppen in de buitenlucht. Als je trek hebt in iets lekkers, kun je onder andere terecht bij Dunkin’ Donuts of je kunt poffertjes halen bij een poffertjeskraam. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke winkelstraten in Rotterdam. Zo kun je op de Meent terecht voor de luxe winkels. Is het een regenachtige dag? Dan kun je altijd uitwijken naar Rotterdam Alexandrium, een overdekt winkelcentrum met veel leuke winkels.

High Tea Rotterdam

Om deze leuke dag af te sluiten, kun je terecht bij verschillende restaurants voor een High Tea in Rotterdam. Houd jij meer van de zoete hapjes of van de hartige hapjes, zoals sandwiches? Ben jij vegan, eet je alleen glutenvrij of wil je liever een High Tea afhalen? Er is voor ieder wat wils in Rotterdam!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *