Onze vakanties

Wij gaan elk jaar zo ongeveer 3 keer op vakantie. Wij gaan meestal in de zomer richting het zuiden, vaak wordt dit Frankrijk, Spanje of Italië. Heerlijk! Wij hebben een rubberen motor boot dus proberen altijd in de buurt van water te zijn waar wij deze boot optimaal kunnen gebruiken. In de winter gaan wij bijna elk jaar op wintersport. Dit is iets wat ik en mijn vrouw al van kleins af aan doen. Wij hebben onze kinderen beïnvloed met onze voorliefde voor de wintersport en daardoor vinden zij het ook echt geweldig. Daarnaast gaan we in de mei vakantie vaak nog in Nederland een weekje naar het water om met onze boot te varen.

2023

Toch wordt 2023 voor ons een wat ander jaar qua vakanties. Ik en mijn vrouw willen met onze kinderen graag nog een verre reis maken voordat zei op een leeftijd zijn dat ze niet meer met ons op vakantie willen omdat dat niet meer cool is. Onze dochter is 17 en onze zoon is 15 geworden afgelopen December. Wij hebben na overleg met onze kinderen en na wat onderzoek via het internet besloten om een combinatie vakantie te doen van de 3 Nederlands Caribische eilanden. Doordat een vakantie abc eilanden erg duur is, hebben wij besloten dit jaar niet op wintersport te gaan. Dit vonden de kinderen jammer, maar ze hadden het over voor een gave reis naar de Nederlandse Cariben. De reis ging bestaan uit: Aruba, Curaçao en Bonaire. 

Weekend weg

Doordat wij Dit jaar niet op wintersport gaan hebben wij wel besloten om een weekend weg te gaan met ons 4. Hierdoor gaan wij toch nog 3 keer op vakantie. Wat voor ons een belangrijk gegeven is om lekker te ontspannen en tot rust te komen naar maanden lang hard en vol overgave werken. We gaan met ons 4 naar B&B Enschede. Wij houden zelf enorm van het platte land, en zijn groot liefhebber van grote fietstochten door de natuur. Daardoor leek het ons leuk om naar de B&B in Enschede te gaan. Deze B&B is dicht gelegen aan het centrum van Enschede, maar is ook enorm dicht bij het mooie buiten gebied van Twente, wat zich perfect leent voor mooie fietstochten. Ook kunnen wij dus Enschede bezoeken en met onze dochter een dagje shoppen. Ook hebben wij voor dit weekend kaarten voor de  wedstrijd FC-Twente vs Ajax geregeld. Hier kijken wij enorm naar uit.